Rijnsburgse Boys na overwinning op TEC steviger in het linkerrijtje

RIJNSBURG - Rijnsburgse Boys heeft zaterdag met 2-0 gewonnen van TEC. Na vier minuten troffen de Uien via Joël Tillema al doel. De thuissupporters moesten daarna wachten tot de blessuretijd van de tweede helft op de bevrijdende 2-0. De Rijnsburgers staan nu vijfde in de tweede divisie. Het hoogst haalbare.
Het potje op de Middelmors was redelijk gezapig. Rijnsburgse Boys-keeper Richard van Nieuwkoop moest een aantal keer in actie komen, maar echt in gevaar kwam de Uien na de snelle openingstreffer niet. Invaller Giovialli Serbony bepaalde uiteindelijk de einduitslag.
Rijnsburgse Boys speelt eigenlijk nergens meer om. Tegenstander TEC had de punten juist hard nodig en is een concurrent voor FC Lisse.
Scoreverloop Rijnsburgse Boys - TEC 2-0 (1-0): 1-0 Tillema, 2-0 Serbony