Puinhoop op A12 door ongelukken

REEUWIJK - Op de A12 naar Utrecht zijn dinsdagochtend meerdere ongelukken gebeurd. Rond 05.00 uur werd de weg volledig afgesloten ter hoogte van Reeuwijk na een ongeluk met meerdere auto's. Toen de weg rond 07.00 uur vrij was, ging het weer mis door een kapotte vrachtwagen en werden twee rijstroken afgesloten.


De kapotte vrachtwagen leidde tot een file van zo'n tien kilometer. Daardoor waren automobilisten ruim een half uur langer onderweg. Dit had ook gevolgen voor het verkeer op de A20 vanuit Rotterdam. Voor de aansluiting met de A12 bedroeg de vertraging lange tijd ruim een uur. Volgens Heleen de Geest van de ANWB liep het verkeer daar 'compleet vast'. Pas rond 9.00 uur waren deze problemen voorbij.

Nog meer ongelukken

De file op de A12 naar Utrecht bleef tot 10.00 uur staan, aangezien er na het takelen van de kapotte vrachtwagen nog een ongeluk gebeurde, bij Oudenrijn.

Op de A12 naar Den Haag stond het verkeer rond 8.15 uur vast bij Zoetermeer. Daar werd de rechterrijstrook afgesloten na een ongeluk met een vrachtwagen. Dit veroorzaakte een klein half uur vertraging, maar toen de rijstrook werd vrijgegeven, waren deze problemen snel voorbij.


Meer over dit onderwerp:
VERKEERSONGEVALLEN A12 REEUWIJK
Deel dit artikel: