Deelnemers Volvo Ocean Race verheugen zich op Scheveningen

DEN HAAG - Met nog maar één etappe van 700 zeemijlen te gaan is de ontknoping van de Volvo Ocean Race enorm spannend. Twee boten staan aan kop en maken dus de meeste kans op de eindoverwinning: Mapfre en de Nederlandse boot van Team Brunel.

Behalve dat de etappe naar Scheveningen spannend en allesbeslissend zal zijn, betekent de aankomst in Scheveningen voor de Nederlandse deelnemers ook thuiskomen.

'Het is supermooi. Ik kijk er echt naar uit om er ook een eind aan te maken', zegt Carlo Huisman, bemaningslid van Brunel. Ook de Belg Louis Balcaen verheugt zich op de aankomst op Scheveningen. 'Ik kijk er echt naar uit om mijn vrienden en familie weer te zien. En natuurlijk ook alle fans die ons de hele race hebben gevolgd en gesteund.'

Finish op Scheveningen

De allerlaatste etappe van de Volvo Ocean Race start op donderdag 21 juni. Op zondag 24 juni worden de boten in de haven van Scheveningen verwacht.

MIS NIETS VAN DE VOLVO OCEAN RACE VIA OMROEP WEST

In de Omroep West-serie Volvo Ocean Race, de finish in Scheveningen, blikken we vooruit op de aankomst van de grootste zeilrace ter wereld in de Scheveningse haven. Bekijk hieronder aflevering 2, klik hier voor de eerste aflevering.


Meer over dit onderwerp:
VOLVO OCEAN RACE SCHEVENINGEN BRUNEL
Deel dit artikel: