Dode man in Bodegraven mogelijk slachtoffer misdrijf

BODEGRAVEN - In het centrum van Bodegraven is een dode man in een huis aan de Weeshuisbaan aangetroffen. Dat meldt de politie. Verschillende omwonenden vertellen aan een verslaggever van Omroep West dat in het huis Poolse mannen wonen. De politie weet nog niet of het om een misdrijf gaat. Het is nog onduidelijk wie de man is.
Het onderzoek van de politie richt zich op een huis op de hoek van de Weeshuisbaan en de Nutspassage op de eerste etage boven een pizzeria. De woning ligt naast de winkelstraat van het dorp. In de pizzeria weten ze ook niet precies wat er gebeurd is, alleen dat er een overleden persoon gevonden is. Een vrouw in de zaak kreeg rond 12.00 uur een appje van haar moeder dat er een ambulance was opgeroepen voor het adres, vertelt ze aan onze verslagever. Ook vertelt ze dat haar zusje naast het huis in kwestie woont, 'die is geschrokken.'
Om de hoek, in de winkelstraat, zit ook een Poolse supermarkt. De Poolse vrouw die buiten staat te praten, wil niks kwijt over wat er gebeurd is. 'Kom morgen maar terug.' Bij het politielint staan twee Poolse mannen te kijken. Ze weten ook niet precies wat er zich heeft afgespeeld. De politie doet aan het begin van de avond nog steeds onderzoek. Politiemedewerkers in witte pakken, doen onderzoek in het huis. De Weeshuisbaan is afgesloten. De politie kan nog niks zeggen over hoe de man  om het leven gekomen is.