Ajax overklast VVSB: Amsterdammers scoren zeven keer in oefenwedstrijd

NOORDWIJKERHOUT - VVSB heeft de oefenwedstrijd tegen Ajax met 0-7 verloren. De tweede divisionist kon bij vlagen genoeg weerstand bieden tegen de nummer twee van het afgelopen seizoen. Tussen de vijftiende en dertigste minuut gooiden de Amsterdammers het tempo omhoog en scoorden ze vier keer.

Bij VVSB was dit de afscheidswedstrijd van Vladimir Jozic. De middenvelder nam na zestien seizoenen afscheid van de Noordwijkerhoutse club. Opmerkelijk genoeg werd de aanvoerder met zes andere spelers tegelijk gewisseld, waardoor het publiek niet apart afscheid kon nemen van de middenvelder.

Vooral het eerste kwartier kon VVSB aardig mee met de hoofdstedelingen. De ploeg crëerde een goede kans via Tom Bekooij. Dit maakte Ajax wakker, waarna een offensief werd ingezet en de eredivisionist vier keer scoorde binnen een kwartier.

Tweede helft: VVSB houdt stand

De tweede helft rommelde Ajax wat aan en kon VVSB redelijk makkelijk stand houden. Op een doelpunt van Klaas-Jan Huntelaar en Hassane Bandé na was er weinig te beleven in het tweede bedrijf.


Meer over dit onderwerp:
VVSB NOORDWIJKERHOUT AJAX AMATEURVOETBAL
Deel dit artikel: