Volvo Ocean Race Journaal met de havenrace en prijsuitreiking

DEN HAAG - Elke dag om 17.00 uur brengt Omroep West een nieuwe aflevering van het Volvo Ocean Race Journaal. Presentator Herman Nanninga brengt vanuit de Scheveningse haven het laatste nieuws rond het grootste zeilevenement ter wereld. Hieronder zijn de afleveringen te vinden.

Uitzending zondag 1 juli:
Hierin onder andere: de havenrace die door Team Brunel werd gewonnen en de prijsuitreiking aan winnaar Dongfeng van Carolijn Brouwer.

Uitzending zaterdag 30 juni:
Hierin onder andere: een interview met Carolijn Brouwer, de eerste vrouwelijke winnares van de Volvo Ocean Race en een reportage over een strandschoonmaakactie.

Uitzending vrijdag 29 juni:
Hierin onder andere: we staan stil bij het dodelijk ongeluk van donderdagavond en we spreken uitgebreid met Team AkzoNobel-schipper Simeon Tienpont, die een valse start kende.

 

Uitzending donderdag 28 juni:
Hierin onder andere: André Kuipers over plastic in de oceanen. Hoe groot is dat probleem en wat is de oplossing daarvoor? Verder ook beelden van de matchrace tussen de Nederlandse boten van Team Brunel en Team AkzoNobel.

Uitzending woensdag 27 juni
Hierin onder andere: een openhartig interview met Scallywag-zeiler Annemieke Bes, die tijdens de race haar zeilmaatje John Fisher verloor. Verder een gesprek met Pauline Krikke en prachtige beelden van de zesde etappe.

Uitzending dinsdag 26 juni
Hierin onder andere: een interview met Carlo Huisman van Team Brunel, schitterende beelden uit de derde etappe en de stelling of Den Haag onderdeel van de race moet blijven in de toekomst.

Uitzending maandag 25 juni
Hierin onder andere: een uitgebreide terugblik op de laatste etappe, Pim Markering doet een clinic kanopolo en expert in cybercriminaliteit Ronald Prins praat over zijn passie zeilen.

Uitzending zondag 24 juni
Hierin onder andere: de finish van de Volvo Ocean Race in Den Haag, een interview met winnares Carolijn Brouwer en wordt er gekeken naar de spanning van het publiek.

LEES OOK:

Meer over dit onderwerp:
VOLVO OCEAN RACE HERMAN NANNINGA TEAM BRUNEL
Deel dit artikel: