Auto rijdt achterop vrachtwagen en wordt meegesleurd

© Regio 15
ZOETERMEER - Op de A12 is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto achterop een vrachtwagen gebotst en 400 meter meegesleurd. De bestuurder en een passagier van de auto raakten daarbij lichtgewond.
Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Bleiswijk. De auto reed volgens de nieuwssite Regio15 met grote snelheid over de A12 richting Zoetermeer en botste achterop de vrachtwagen. De vrachtwagenchauffeur had pas na 400 meter in de gaten dat er iets aan de hand was en zette zijn wagen aan de kant.
Hij trof de auto onder zijn oplegger aan. Twee van de drie inzittenden raakten gewond. De man die achterin zat kon zelf uit het voertuig stappen. Na bevrijding door de brandweer kon ook de bestuurder uit het voertuig stappen.

Gevlucht

De derde inzittende was weggevlucht voordat de hulpdiensten aankwamen. De politie is nog met een helikopter aan het zoeken geweest, maar de man werd niet gevonden. In de auto lagen tientallen slagroompatronen verspreid. Volgens Regio 15 waren de inzittenden vlak voor het ongeval nog bezig met het inhaleren van de ampullen.