Nieuws

Prijzen, muziek en reportages: Zomer vier je bij Radio West

Drukte op strand
Drukte op strand © Sam Trompert
DEN HAAG - Het Italiaanse Lago di Garda, de Franse Ardèche en het Zeeuwse Renesse: ze komen deze zomer allemaal voorbij op Radio West. En of je nu naar een vakantiebestemming af reist of gewoon thuis blijft: Bas, Patrick, Sjaak, Debby en Tjeerd brengen je helemaal in de vakantiestemming. Vier de zomer met Radio West!
Acht weken lang staat telkens een ander land centraal. Zo gaan we bijvoorbeeld croissants bakken en naar Franse hits luisteren in de Franse week. In de Zweedse week leer je alles over wildkamperen en over hoe je de beste Zweedse balletjes moet maken.

Win een weekend weg!

Maar, we praten niet alleen over vakantie. We sturen je ook óp vakantie! De winnaar van het spel 'de Westweter' wint een weekendje weg voor twee personen. Komende week staat een culinair weekendje Zeeland op het spel, inclusief een diner en koffie met Zeeuwse bolus! En er zijn meer fantastische prijzen: Ga per trein naar prachtige musea of win een fles Franse wijn of Deutsche bratwurst.

Zelf Zeeuwse bolussen maken

Verder hoor je interviews en reportages over uiteenlopende vakantieonderwerpen, komen er lekkere zomerse hits voorbij en zijn er diverse prijzen te winnen. Elke vrijdagmiddag staat het laatste uur van Studio Haagsche Bluf in het teken van eten en drinken. Zo maakt Heel Holland Bakt-winnares Annemarie Pronk Zeeuwse bolussen en proeven we op 20 juli Franse wijnen.

Uitzendtijden

De zomerweken van Radio West zijn van 9 juli tot en met 31 augustus te horen op 89.3 fm. Elke week staat een ander land centraal:
9 juli  13 juli: Nederland
16 juli  20 juli: Frankrijk
23 juli  27 juli: België
30 juli  3 aug: Zweden
6 aug  10 aug: Duitsland
13 aug  17 aug: Spanje
20 aug  24 aug: Italië
27 aug  31 aug: Nederland