Verdachte mishandeling aangehouden na tips Team West

© Omroep West
DEN HAAG - Een 34-jarige Hagenaar is zaterdag in Hoogvliet aangehouden, omdat hij in april drie mensen zou hebben mishandeld. Dat gebeurde na een verkeersruzie op de Fruitweg in Den Haag. De politie kwam de man op het spoor na tips van kijkers van het opsporingsprogramma Team West, dat beelden van de man toonde.
De verdachte ging door het lint nadat hij op zijn fiets mogelijk een aanrijding kreeg met een auto. Of ze elkaar daadwerkelijk hebben geraakt, was niet duidelijk. De man kwam op de bestuurster af en gaf haar meerdere vuistslagen in haar gezicht. Ook een getuige die de situatie filmde, werd tegen zijn hoofd geslagen.
Een andere getuige ging achter de man aan toen hij er vandoor ging. Hij werd vastgepakt en kreeg meerdere klappen tegen zijn borst met een scherp voorwerp. Hij liep lichte verwondingen op en moest hiervoor naar het ziekenhuis.

Filmpje in Team West

Op het filmpje dat een getuige maakte, was de man duidelijk te zien. Nadat de beelden in mei werden getoond in Team West, kreeg de politie meerdere tips over hem. Afgelopen zaterdag kon de verdachte worden aangehouden. Hij wordt voorgeleid aan de rechter-commissaris.