Huwelijk valt in water: bruidegom dronken achter stuur

LEIDERDORP - De meeste aanstaande bruidegommen zijn dronken van geluk, maar een aanstaande bruidegom nam dit wel heel erg letterlijk. De man werd op zijn huwelijksdag in Leiderdorp aangehouden, omdat hij met alcohol op achter het stuur zat. Het huwelijk – dat deze donderdag zou plaatsvinden - moest daardoor worden uitgesteld, meldt de politie Leiden Noord op Facebook.

Agenten wilden donderdagmorgen een bestuurder van een auto controleren, maar de man ging er met hoge snelheid vandoor. Na een korte achtervolging sprong hij uit de auto en rende hij de Maria van Hongarijelaan in.

Niet veel later werd de man gevonden. Tijdens controle bleek hij alcohol gedronken te hebben en geen rijbewijs te hebben. De man werd aangehouden. Hierop beledigde hij de agenten.

Huwelijk uitgesteld

In de auto zat een vrouw. Deze mocht naar huis gaan. Op het bureau werd de arrestant plotseling emotioneel, schrijft de politie: 'Hij vertelde ons dat hij vandaag zou trouwen met de vrouw in de auto. Helaas voor het stel zullen ze hun huwelijk moeten uitstellen.'

Of zijn vrouw nog wil trouwen, is niet bekend.

LEES OOK: Automobilist rijdt in op bruiloftsgasten, bruidegom blij met goede afloop

Meer over dit onderwerp:
HUWELIJK DRONKEN BESTUURDER
Deel dit artikel: