West Wekker: kamperen in het Zuiderpark en koninklijke kiekjes

REGIO - Goedemorgen! Vandaag wordt het Zuiderpark weer omgebouwd tot buurtcamping. En verder in de West Wekker: het is weer tijd voor de jaarlijkse zomerfotosessie van de koninklijke familie en regiogenoten lopen mee met de Nijmeegse Vierdaagse.

Wat je kan verwachten vandaag:
.

  • Het Haagse Zuiderpak is bekend om de vele festivals die er worden georganiseerd, zoals natuurlijk Parkpop. Maar dit weekend kan je er ook kamperen! Tenminste, als je bij het park in de buurt woont. Drie dagen lang mogen buurtbewoners hun tentje neerzetten op deze speciale buurtcamping in het Zuiderpark.
  • Vandaag is het weer tijd voor de jaarlijkse zomerfotosessie van het de koninklijke familie. Vorig jaar poseerden koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinsessen Amalia, Alexia en Ariane bij de Kagerplassen. Vandaag worden de koninklijke kiekjes geschoten bij Villa Eikenhorst in Wassenaar.
  • Honderden regiogenoten lopen vanaf volgende week dinsdag mee in de Nijmeegse Vierdaagse. En daar zijn wij natuurlijk bij! Vandaag aandacht voor de 11-jarige Julia uit 's-Gravenzande, de jongste deelnemer dit jaar.

Het weer: vandaag zijn er wat wolkenvelden. De zon laat zich weer zien, met name aan de kust. Het wordt tussen de 21 en 25 graden.
Afbeelding

Beeld MeteoGroup

Wat je nog moet weten:

  • Eindelijk, zomervakantie! En dat betekent: tijd om erop uit te gaan met de (klein)kinderen. Samen met Kidsproof hebben we de vijftien allerleukste tips voor je op een rijtje gezet om er samen met je (klein)kids op uit te gaan in onze mooie regio.  
  • Stichting Jeugd Vakantie Aktiviteiten (JVA) organiseert al 45 jaar tegen een laag bedrag vakanties voor kinderen bij Duinrell. Ben jij ooit naar een week van JVA geweest? We zijn op zoek naar je herinneringen en - als je die nog hebt - foto's. We ontvangen die graag op online@omroepwest.nl.

Vanavond op TV West: Parkpop Special
In de Parkpop Specials kan je nog even nagenieten van de vele optredens van verschillende artiesten. Deze vrijdag aandacht voor Hot Chocolate en Jason Donovan.

Wij wensen je een fijne vrijdag!

Meer over dit onderwerp:
WESTWEKKER
Deel dit artikel: