Genomineerden The Hague Awards 2018 bekend

DEN HAAG - In Den Haag zijn de genomineerden bekend gemaakt voor de The Hague Awards. Dat is een prijs voor een initiatief of project dat economisch heeft bijgedragen aan de stad. Er zijn drie prijzen: voor persoonlijkheid, nieuwkomer en succes van het jaar.

De prijzen werden vorig jaar voor het eerst uitgereikt aan het Gemeentemuseum met het Mondriaanjaar, het World Forum en technisch dienstverlenend bedrijf Jacobs.

Dit jaar zijn voor de Succes Award genomineerd De Pier, de Hoftrammm en het expatbegeleidingsbureau Access. Voor de beste nieuwkomer kan gestemd worden op Restaurant 6&24, het Amerikaanse bedrijf Samasource en het kunstfestival Masterly The Hague dat in september plaatsvindt aan de Lange Vijverberg.

Ondernemer Danny Frietman, gebiedsmanager Noordeinde van de gemeente Den Haag, Marcella Maltha en Leontine Smith van PR-bureau Smith Communicatie komen in aanmerking voor de persoonlijkheid van het jaar. Stemmen kan via de website van theawardsthehague.com. De uitreiking is op 10 september.

Meer over dit onderwerp:
THE HAGUE AWARDS NOMINATIES
Deel dit artikel: