ADO sluit trainingskamp af door te winnen met dubbele cijfers

DEN HAAG - ADO Den Haag heeft de trainingsweek in Renesse afgesloten met een 0-10 overwinning op De Jonge Spartaan. Testspeler Gino van Kessel scoorde twee keer tijdens het doelpuntenfestijn. De rest van de doelpuntenmakers hadden allemaal verschillende namen. De volgende oefenwedstrijd voor de Hagenaars is tegen FC Dordrecht op het terrein van Laakkwartier.

De hofstadclub speelde een prima eerste helft, waarin testspeler Gino van Kessel eenmaal het doel wist te vinden, evenals de nieuwe spits Yuning Zhang. De mannen van Fons Groenendijk gingen met 0-4 rusten.

De 0-5 van Elson Hooi vijf minuten na rust kon op veel waardering van het publiek rekenen. Mooi detail de tweede helft was dat jeugdproduct Maarten Rieder ook zijn doelpuntje kon meepakken. Uiteindelijk was het Thijmen Goppel die de dubbele cijfers en eindstand op het scorebord bracht.

Basisopstelling ADO Den Haag: Groothuizen; David, Beugelsdijk, Pinas, B. Kuipers; Immers, Falkenburg, Goossens; Becker, Zhang, Van Kessel

Scoreverloop De Jonge Spartaan - ADO Den Haag 0-10 (0-4): 0-1 Bas Kuipers, 0-2 Pinas, 0-3 Zhang, 0-4 Van Kessel, 0-5 Hooi, 0-6 Van Lente (eigen doelpunt), 0-7 Rieder, 0-8 Bakker, 0-9 Van Kessel, 0-10 Goppel

LEES OOK: Oud-ADO-speler Randy Wolters keert terug naar Nederland

Deel dit artikel: