ADO-spelers steken zieke supporter Harm Huttinga hart onder de riem

DEN HAAG - De spelers van ADO Den Haag hebben de zieke supporter Harm Huttinga dinsdagavond een hart onder de riem gestoken. Tijdens de oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht kwamen de spelers met een spandoek het veld op: 'Harm, You'll Never Walk Alone'.

Bij de 'ADO-supporter van de eeuw' werd eind vorig jaar kanker geconstateerd, waardoor hij noodgedwongen veel wedstrijden aan zich voorbij moest laten gaan.

Het gaat op dit moment naar omstandigheden beter met Harm. Afgelopen vrijdag voelde hij zich goed genoeg om weer eens een wedstrijd van ADO te bezoeken. Iets wat hij samen met zijn maatje Michel Mullekes graag doet. Voordat Harm ziek werd, miste hij in 2007 voor het laatst een wedstrijd.


Kaartjes

Het spandoek waarmee de spelers dinsdag het veld op kwamen hing eerder dit jaar ook al in het ADO-stadion bij de wedstrijd tegen PSV. Naar aanleiding daarvan werd eind april een inzamelingsactie voor hem gestart. Veel mensen staken Harm toen met een kaartje een hart onder de riem.

omroepwestsport

👏🏻 Wat een prachtig gebaar van de selectie van ADO Den Haag. De spelers dragen bij de opkomst van ADO - FC Dordrecht een spandoek voor de ernstig zieke supporter Harm Huttinga. ‘You’ll Never Walk Alone’.

LEES OOK: Voortaan ABBA-strafschoppen in het prof- en amateurvoetbal

Meer over dit onderwerp:
ADO DEN HAAG DEN HAAG HARM HUTTINGA
Deel dit artikel: