ADO Den Haag met 0-2 onderuit tegen FC Dordrecht

DEN HAAG - ADO Den Haag heeft de oefenwedstrijd met 0-2 verloren van FC Dordrecht. Beide Dordtse doelpunten op het terrein van Laakkwartier werden na rust gemaakt. ADO was beter en had de meeste kansen maar vergat de trekker over te halen.

Voorafgaand aan de wedstrijd brachten de spelers een eerbetoon aan supporter Harm Huttinga. Ze droegen een spandoek het veld op met daarop geschreven:  'Harm, You'll Never Walk Alone'.

De eerste helft vielen er geen doelpunten. Wel werd er een doelpunt van ADO onterecht afgekeurd vanwege buitenspel. Ook was het bijzonder dat de scheidsrechter met een zogeheten eye-tracking-bril floot. Dit zodat na de wedstrijd zijn kijkgedrag kan worden onderzocht.

ADO verliest na rust

ADO kwam tien minuten na rust op achterstand. Deze achterstand werd vijf minuten voor tijd vergroot. Abdullah Achahbar kon profiteren van een counter nadat Donny Gorter en Trevor David op het middenveld tegen elkaar botsten.

Komende zaterdag oefent de residentieclub wederom bij Laakkwartier dan tegen Top Oss.

Scoreverloop ADO Den Haag - FC Dordrecht 2-0 (0-0): 0-1 Cijntje, 0-2 Achahbar

Basisopstelling ADO Den Haag: Groothuizen; Goppel, Beugelsdijk, Kanon, Meijers; Bakker, Immers, El Khayati; Becker, Zhang, Goossens

LEES OOK: Voortaan ABBA-strafschoppen in het prof- en amateurvoetbal

Meer over dit onderwerp:
ADO DEN HAAG DORDRECHT EREDIVISIE GORTER
Deel dit artikel: