'Personeelslid Haagse slagerij neergestoken door collega'

DEN HAAG - De 43-jarige Hagenaar die dinsdag overleed na een steekpartij in een slagerij, werd neergestoken door zijn collega. Dat zeggen getuigen tegen Omroep West. Het slachtoffer werkte in slagerij El Amal aan het Hobbemaplein in de Haagse wijk Transvaal. Een collega van de man stak hem neer na een ruzie.

De steekpartij was dinsdagmiddag rond 14.30 uur in de winkel. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht en overleed daar aan zijn verwondingen. Er is een verdachte aangehouden; de politie wil niets zeggen over zijn identiteit. De man zit nog vast en wordt verhoord.

De slagerij is verzegeld door de politie. Vleeswaren liggen nog in de vitrine en er ligt een witte slagersjas achter de toonbank op de grond. Klanten staan woensdag voor een dichte deur. 'Ik ben geschrokken, ik kom hier regelmatig en nu dit. Afschuwelijk', zegt een klant met haar handen voor de mond.

Ruzie

Buurtbewoners staan stil voor de deur van de slagerij en praten over wat er is gebeurd. 'Het slachtoffer is een Marokkaanse man, hij had kinderen. Heel verdrietig', aldus een buurman. Niemand weet precies waarom de twee personeelsleden ruzie kregen. 'Ik was kort voor de steekpartij nog in de winkel. Ik zag opeens veel politie en ambulances, maar wat er in de winkel is gebeurd, weet ik niet.'

Deel dit artikel: