Men At Work Den Haag blijft open

Men at Work
Men at Work © ANP
DEN HAAG - De failliete kledingketen Men At Work maakt een doorstart. De winkel in de Passage Den Haag gaat deze week weer open. Men at Work gaat verder onder de vleugels van Victory & Dreams Holding, de moedermaatschappij van ketens als Miller & Monroe en Witteveen Mode, zo meldde de nieuwe eigenaar.
Voorafgaand aan het faillissement eind juni had Men At Work 27 winkels. Daarvan zijn er op dit moment nog negentien in bedrijf.
De bedoeling van de nieuwe eigenaar is om met zo veel mogelijk vestigingen verder te gaan en de werkgelegenheid van zo veel mogelijk werknemers te behouden. Hoeveel winkels er uiteindelijk openblijven, hangt mede af van de onderhandelingen met de verhuurders van winkelpanden en leveranciers.

Andere winkels die openblijven

Behalve de winkel in de hofstad blijven vooralsnog de winkels in Amsterdam, Arnhem,  Den Bosch, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Sneek en Utrecht Hoog Catharijne geopend.
De webshop van Men At Work wordt naar verwachting in de loop van oktober heropend. Over de filialen in Leiden en Alphen aan den Rijn bestaat nog geen duidelijkheid.