Strand bij Noordelijk Havenhoofd op Scheveningen afgesloten na incidenten

DEN HAAG - De Reddingsbrigade heeft vrijdagmiddag besloten het strand bij het Noordelijk Havenhoofd op Scheveningen af te sluiten. Volgens de Reddingsbrigade is het daar te gevaarlijk om in zee te gaan. De afsluiting volgde na twee verschillende incidenten, waarbij twee kinderen en een man in de problemen raakten.

Twee kinderen raakten vrijdagmiddag op het strand van Scheveningen in de problemen. Dat gebeurde langs de vloedlijn bij het Noordelijk Havenhoofd. De kinderen waren volgens de politie aanvankelijk niet aanspreekbaar. Ze zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het met ze gaat, kon de politiewoordvoerder niet zeggen. Volgens website Regio 15 werden de kinderen gered door een alerte omstander.

Korte tijd later raakte opnieuw iemand in zee in de problemen. De hulpdiensten, waaronder brandweer en KNRM, rukten massaal uit om de persoon op de kant te krijgen. De Reddingsbrigade vraagt strandgangers goed op te letten en de aanwijzingen op het strand op te volgen. De Reddingsbrigade geeft tips op hun website.

Meer over dit onderwerp:
SCHEVENINGEN KNRM REDDINGSBRIGADE
Deel dit artikel: