ADO Den Haag bijt zich stuk op Grieken in laatste oefenwedstrijd

DEN HAAG - ADO Den Haag heeft de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding met 0-2 verloren van het Griekse Aris Thessaloniki. De doelpunten vielen allebei na rust. Volgende week zondag begint voor ADO de competitie tegen het gepromoveerde FC Emmen.

ADO was de eerste helft de betere ploeg. Voor het team van Fons Groenendijk waren El Khayati, Falkenburg en Immers dicht bij een doelpunt. Vlak voor rust werd het duel vijf minuten stilgelegd na een opstootje. In het restant van het eerste bedrijf raakten de Grieken nog de paal. Hierna zochten beide elftallen met de brilstand op het scorebord de kleedkamers op.


Rentree Malone

De Grieken scoorden in de tweede helft tweemaal. ADO kon er weinig tegenover zetten. Wel zag het Haagse publiek rond de zeventigste minuut Dion Malone zijn rentree maken in het groengeel. Door het verlies tegen Aris Thessaloniki sluit ADO de voorbereiding af in mineur.

Op zondag 12 augustus begint de competitie voor ADO Den Haag. Om kwart over twaalf is Emmen te gast in het Cars Jeans Stadion.


Basisopstelling ADO Den Haag: Groothuizen; Polley; Beugelsdijk; Kanon; Meijers; Bakker; immers; El Khayati; Lorenzen; Falkenburg; Becker

Scoreverloop ADO Den Haag -  Aris Thessaloniki 0-2 (0-0) 0-1 Diguiny, 0-2 Diamantopoulos

LEES OOK: ADO Den Haag scoort goed onder voetballiefhebbers, al 5.000 seizoenkaarten verkocht

Meer over dit onderwerp:
ADO DEN HAAG OEFENWEDSTRIJD EREDIVISIE MALONE
Deel dit artikel: