Tientallen tips over vermissing Nsimire

Flyer vermiste Nsimire.
Flyer vermiste Nsimire. © Omroep West
REGIO - De politie heeft tientallen tips ontvangen over de vermiste Nsimire. Ook heeft de politie camerabeelden uitgekeken om de locatie van het meisje te achterhalen. De 14-jarige meisje is sinds 27 juli spoorloos verdwenen.
De politie zegt 'doorlopend intensief aan de opsporing van het meisje te werken'. Zo zet de politie social media in en kijken agenten overal naar haar uit. De familie van Nsimire heeft woensdagmiddag een flyeractie gehouden in het centrum van Den Haag voor hun vermiste familielid.
Volgens rechercheur Kevin is het belangrijk dat Nsimire snel wordt gevonden. 'Een kind dat al een tijd van huis weg is en waarnaar iedereen op zoek is, kan het moeilijk vinden om zich te melden. Dat kan ik me heel goed voorstellen.'

'Politie voor elk kind veilige plek'

'Daarom willen wij als politie iedereen, die mogelijke informatie heeft over de verdwijning van Nsimire, op het hart drukken dat de politie voor elk kind een veilige plek is om zich te melden', zegt de rechercheur. De politie zegt dat alle tips nog steeds welkom zijn.
LEES OOK: