West Wekker: Vuurwerkfestival van start en Alphense politie doet buurtonderzoek

REGIO - Goedemorgen! Het is (als je geen vakantie hebt) de laatste werkdag van de week. Vandaag gaat het Internationaal Vuurwerkfestival op Scheveningen van start en de Alphense politie houdt in de ochtend een buurtonderzoek om meer te weten te komen over de vondst van een dode man.

Wat kun je verwachten vandaag?

  • De politie in Alphen aan den Rijn gaat vrijdagochtend in de omgeving van de Ondernemingsweg, waar vorige week een man dood werd gevonden, een buurtonderzoek uitvoeren. De politie hoopt meer informatie te krijgen van mensen die mogelijk belangrijke informatie kunnen hebben voor het onderzoek.
  • Het is weer zover: Het jaarlijkse vuurwerkfestival op Scheveningen gaat vanavond van start. Om 21.45 uur schiet Japan de eerste vuurpijlen de lucht in. Om 22.30 uur volgt Oostenrijk. Ook op zaterdag 11 augustus, vrijdag 17 augustus en zaterdag 18 augustus staat Scheveningen in het teken van het festival in de strijd om de mooiste vuurwerkshow.
  • De Haagse burgemeester Pauline Krikke heeft vrijdag overleg met de top van het Openbaar Ministerie en de politie over het overlijden van het PVV-raadslid Willie Dille.

Het weer: Het wordt een beetje van alles wat vandaag: wolken, zon en enkele buien, mogelijk met onweer. Het wordt ongeveer 20 graden. De wind waait daarbij matig tot krachtig uit het zuidwesten.
Afbeelding

Wat je verder nog moet weten

  • Heb je pas een kropsla gekocht bij de Albert Heijn? In de sla (van het eigenmerk) die vanaf 2 augustus werd verkocht is salmonella aangetroffen. Klanten kunnen de kropsla terugbrengen naar de winkel en krijgen dan het aankoopbedrag terug.
  • Ondanks dat de rechter heeft aangegeven dat Nederlandse piloten mogen staken, gaan alle geplande vluchten vanuit Nederland volgens Ryanair vrijdag gewoon door. Heb je dus een vlucht gepland staan, dan kun je volgens de vliegtuigmaatschappij dus met een gerust hart richting het vliegveld.

Vanavond op TV West
De start van een nieuw seizoen TV West Sport! Met wekelijks een vooruitblik op de wedstrijd van ADO Den Haag en een voorproefje van het topamateurvoetbal dat in het weekend op het programma staat. Ook veel prominente gasten in de studio en reportages en portretten uit de regionale sportwereld. Elke vrijdag vanaf 17.00 uur en elk uur herhaald.

Meer over dit onderwerp:
WEST WEKKER
Deel dit artikel: