Rijnsburgse Boys wint op bezoek bij koploper Jong Sparta

Joël Tillema van Rijnsburgse Boys
Joël Tillema van Rijnsburgse Boys © Orange Pictures
RIJNSBURG - Op het Kasteel heeft Rijnsburgse Boys een knappe 1-2 overwinning op de talenten van Jong Sparta geboekt. De Rotterdammers waren voorafgaand aan deze speelronde de koploper in de tweede divisie.
Jong Sparta was de betere ploeg in eigen huis. Zeker na de snelle 1-0 van Joël Tillema dicteerde de thuisploeg het spel. Gianni dos Santos scoorde de gelijkmaker voor de Kasteelheren. Jeroen Spruijt maakte tien minuten voor rust echter de 1-2.
Na de thee werd er niet meer gescoord. Rijnsburgse Boys meldt zich door de overwinning bovenaan de rangschikking. Alleen AFC heeft minder verliespunten. Die ploeg komt zondag pas in actie.
Scoreverloop Jong Sparta - Rijnsburgse Boys 1-2 (1-2): 0-1 Tillema, 1-1 Dos Santos, 1-2 Spruijt