Noordwijk wint ook bij ODIN '59 en blijft tweede in Derde Divisie

Noordwijk
Noordwijk © OrangePictures
NOORDWIJK - Een droomstart voor Noordwijk. De debutant in de Derde Divisie heeft zaterdag zijn derde overwinning van het seizoen geboekt. Met tien punten uit vier wedstrijden - en al zeventien gescoorde doelpunten - handhaaft Noordwijk zich op de tweede plek.
Bryan Bröcker zette Noordwijk op slag van rust op voorsprong tegen ODIN '59 (0-1). Via Tjeerd Westdijk en Thomas Reynaerts kwam Noordwijk op 0-2 en 0-3. De 1-3 van ODIN '59 werd direct opgevolgd door de 1-4 van Raies Roshanali. In blessuretijd wist ODIN nog een tweede keer te scoren.
Scoreverloop ODIN '59 - Noordwijk 2-4 (0-1): 0-1 Bryan Bröcker, 0-2 Tjeerd Westdijk, 0-3 Thomas Raynaerts, 1-3 Jim Hulleman, 1-4 Raies Roshanali, 2-4 Jeffrey Klijbroek.