'Ik wil helemaal niet horen dat Groningen een makkelijke wedstrijd is'

DEN HAAG - FC Groningen, de komende tegenstander van ADO Den Haag, vergaarde in de eerste zeven wedstrijden slechts vier punten. Daarnaast wist het ook pas vier keer te scoren. Toch wil ADO-trainer Fons Groenendijk niks weten van een eenvoudige avond tegen de nummer zeventien van de eredivisie. 'Ik wil helemaal niet horen dat het duel tegen Groningen een makkelijke wedstrijd is', klinkt hij stellig.

Verwachting ADO-trainer Fons Groenendijk:

'Ik heb die selectie eens goed bekeken. Het is een prima ploeg, met ook een goede bank. Ik heb ze tegen FC Utrecht gezien. Ze spelen met veel passie. Groningen zal zaterdag vechten voor iedere meter grond. Zij zullen de strijd met ons aan gaan. Ik wil helemaal niet horen dat Groningen een makkelijke wedstrijd is.'
Vermoedelijke opstelling:
ADO Den Haag start tegen FC Groningen met dezelfde elf als vorige week tegen SC Heerenveen. Aanvoerder Aaron Meijers en buitenspeler Sheraldo Becker verlieten de laatste training weliswaar eerder, maar lijken toch fit genoeg om te starten.
Uitgelicht:
De vorige editie tussen ADO en Groningen in Den Haag werd met 3-0 door FC Groningen gewonnen. De laatste Haagse overwinning dateert van twee seizoenen terug, toen won ADO met 4-3 door twee doelpunten van Dion Malone en goals van Danny Bakker en Mike Havenaar.
Mis niks van ADO Den Haag – FC Groningen:
Omroep West is zaterdagavond aanwezig bij ADO Den Haag tegen FC Groningen. Verslaggever Jim van der Deijl en co-commentator Bas Muijs doen live verslag vanuit het Cars Jeans Stadion. De wedstrijd vangt om 18.30 uur aan.