10.000 euro beloning voor gouden tip over moordverdachte Errol J.

DELFT - Het Openbaar Ministerie heeft een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de aanhouding van Errol J. De 51-jarige man wordt verdacht van de moord op crimineel Karel Pronk in Delft, afgelopen augustus. J. is sinds de moord spoorloos.
Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 9 oktober. Meer zaken zijn hier vinden.
UPDATE: De verdachte is op 25 juni 2019 aangehouden in Spanje.
De 60-jarige Karel Pronk werd op dinsdag 7 augustus rond 11.35 uur neergeschoten nadat hij een bezoek had gebracht aan koffiehuis Het Kalf aan het Kalverbos in Delft. Hij liep op dat moment naar zijn geparkeerde motor. Hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar Pronk overleed even later aan zijn verwondingen.
Getuigen vertelden de politie dat de schutter Errol J. was, die ook bekend staat onder de naam Mick of Mickey van der L. Hij was voor de moord ook in het koffiehuis en is daarna weggereden op een matzwarte Harley Davidson.

Hond uitlaten

J. is voor het laatst op de motor gezien in de Stalpaert van der Wieleweg in Delft. Even later is hij nog gezien in de Odulphusstraat. Hij liet op dat moment een hond uit. Sindsdien ontbreek ieder spoor van hem. Ook is zijn Harley Davidson nog altijd niet gevonden. In september maakte de politie zijn identiteit bekend en werd hij op de Nationale Opsporingslijst geplaatst.