Opnieuw getuigen gezocht in vermissingszaak Mona Baartmans

DELFT - De politie heeft opnieuw beelden van een aantal getuigen getoond die mogelijk iets hebben gezien dat te maken heeft met de vermissing van de 79-jarige Mona Baartmans uit Delft. Die mensen waren op zondag 23 september even na 17.00 uur op het Oosteinde in Delft. Mevrouw Baartmans zou daar op dat moment zijn afgezet door de bestuurder van een zwarte Renault Megane. De politie wil weten wat de getuigen daar hebben gezien. Vorige week heeft de politie ook al een aantal getuigen getoond in het opsporingsprogramma Team West.

Dit is een zaak uit het opsporingsprogramma Team West van dinsdag 16 oktober. Meer zaken zijn hier vinden.


UPDATE: Het lichaam van Mona Baartmans is op 1 november gevonden in een bos bij Heinenoord.

Mona Baartmans bracht zondag 23 september een bezoek aan haar man in verpleeghuis Houtwijk aan de Architect Duikerstraat in Den Haag. Ze is daar om 16.30 uur vertrokken met iemand die in een zwarte Renault Megane reed. Een dag later werd ze als vermist opgegeven toen de schoonmaakster ontdekte dat ze niet thuis was.

Op zondag 30 september is een 60-jarige man uit Oud-Beijerland aangehouden als verdachte. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de vermissing en zit in beperkingen, wat betekent dat hij alleen met zijn advocaat contact mag hebben. De politie houdt er ernstig rekening mee dat de 79-jarige vrouw niet meer leeft.

Afgezet vlakbij woning

De zwarte Renault Megane is vanaf het verpleeghuis in Den Haag naar Delft gereden, waar de auto om 17.06 uur is gefilmd op het Oosteinde. Mevrouw Baartmans zou op het stuk tussen de Oude Langendijk en de Broerhuisstraat zijn afgezet om naar haar woning aan de Maria van Reigersberchstraat te gaan.

Uit camerabeelden blijkt dat er rond dat moment veel mensen in de buurt waren. De getuigen worden onherkenbaar getoond in verband met hun privacy. De politie komt graag met die mensen in contact om te horen wat zij daar hebben gezien. Alle foto’s zijn boven dit bericht te zien.

Weet u wie de mensen op de beelden zijn of heeft u andere informatie?

Bel de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070
Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Tip de politie via WhatsApp: 06-17214856
Bel het Team Criminele Inlichtingen 06-57876279
Of vul het digitale tipformulier in op politie.nl of Meld Misdaad Anoniem

Meer over dit onderwerp:
MONA BAARTMANS VERMISSING DELFT TEAM WEST
Deel dit artikel: