FC Lisse en SJC beleven middag om snel te vergeten

REGIO - FC Lisse is zaterdag met zeer pijnlijke cijfers naar huis gestuurd. Tegenstander DVS '33 rolde de ploeg van coach Robbert de Ruiter met maar liefst 9-1 op. Zes van de negen doelpunten vielen al voor de rust. Competitiegenoot SJC verloor ook. SteDoCo was met 5-1 te sterk voor de mannen van trainer Sjaak Polak.
DVS '33 deed zaterdag een 'Noordwijkje'. Die ploeg scoort namelijk aan de lopende band en dat deed DVS zaterdag tegen FC Lisse. Binnen het half uur stond het al 3-0 voor de Ermelose thuisploeg. En in het resterende kwartier van de eerste helft werd er nog driemaal gescoord.
Grote mannen aan de kant van DVS waren Olivier Pilon en Oktay Öztürk. Zij namen de eerste vijf goals voor hun rekening en gingen na rust ook vrolijk verder met scoren. Het werd een pijnlijke middag voor FC Lisse, want DVS '33 liep uiteindelijk uit naar 9-1 en liet daardoor geen spaan heel van de Lissese ploeg. Rowdy van der Putten maakte de enige goal voor FC Lisse, maar die was puur voor de statistieken.

Vier op rij

SJC moest zaterdagmiddag voor de vierde keer op rij een nederlaag slikken. Na de 1-5 verliespartij vorige week tegen Jong FC Groningen was ditmaal SteDoCo te sterk. Die ploeg won met 5-1 door onder andere een eigen goal van SJC-speler Hakan Bayram. Jordy Groot redde de eer voor SJC, vlak voor tijd vanaf de penaltystip.
Scoreverloop DVS '33 - FC Lisse 9-1 (6-0): 1-0 Pilon, 2-0 Öztürk, 3-0 Pilon, 4-0 Öztürk, 5-0 Pilon, 6-0 De Ruiter, 7-0 Öztürk, 8-0 De Ruiter, 8-1 Van der Putten, 9-1 Öztürk
Scoreverloop SteDoCo - SJC 5-1 (2-0): 1-0 Dos Santos, 2-0 Bayram (eigen doelpunt), 3-0 Dos Santos, 4-0 Pollemans, 4-1 Groot (strafschop), 5-1 Habtemariam