Quick Boys wint simpel van Harkema, maar loopt periodetitel mis

KATWIJK - Quick Boys heeft op bezoek bij Harkemase Boys met 4-1 gewonnen. Voor rust stonden de Katwijkers al met 3-1 voor. Kelvin Maynard en Kay Tejan scoorden allebei twee keer voor de mannen van coach Erik Assink. Omdat Noordwijk gelijkspeelde tegen ASWH liep Quick Boys de periodetitel mis.
De achtste en negende competitietreffer van Tejan vielen in het eerste half uur van de wedstrijd. Teamgenoot Kelvin Maynard miste na veertig minuten spelen een strafschop. De rebound schoot hij echter wel binnen.
Vlak voor rust maakte Harkemase Boys nog wel de 3-1. In de wedstrijd kwamen de Friezen echter niet. Quick Boys speelde de wedstrijd na rust simpel uit en schakelden zo een op papier moeilijke tegenstander, makkelijk uit. Maynard mocht nog wel aanleggen vanaf de strafschopstip voor de 4-1.
Quick Boys is door de overwinning wel weer medekoploper in de derde divisie. Concurrent Noordwijk heeft een beter doelsaldo.
Scoreverloop Harkemase Boys - Quick Boys 1-4 (1-3)