De Wolfs Spakenburg zet tanden in Rijnsburgse Boys, maar bijt niet door

Wesley Goeman
Wesley Goeman © Orange Pictures
DEN HAAG - Een half uur domineerde Spakenburg de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. In dat half uur had de ploeg van John de Wolf drie keer moeten scoren. De teller bleef op één doelpunt steken. Een doelpunt dat vlak voor rust ongedaan werd gemaakt door Wesley Goeman. De middenvelder van Rijnsburgse Boys schoot de rust- en eindstand op het scorebord vanaf de strafschopstip: 1-1.
Niets had Rijnsburgse Boys in te brengen de eerste 35 minuten. De ploeg werd door Spakenburg zelfs zo erg weggespeeld dat trainer Wilfred van Leeuwen na 29 minuten al een wissel doorvoerde. Verdediger Massies Artien verliet het veld voor middenveler Wesley Goeman.
Spakenburg stond toen al op voorsprong. Armend Selimi trof na tien minuten spelen doel. Die score werd door de mannen van John de Wolf niet uitgebreid. Toen de thuisploeg vlak voor rust de teugels liet vieren, sloeg Rijnsburg toe. Goeman mocht aanleggen vanaf elf meter en schoot de gelijkmaker raak.
De tweede helft gebeurde er nog wel genoeg, ook al werd er niet gescoord. Bij 'de Uien' schoot Goeman een vrije trap bijna binnen. Ook zag Rijnsburg-aanvaller Tillema dat zijn schot van de lijn werd gehaald. Daarnaast kreeg Spakenburg-aanvaller Kevin Sterling ook nog de rode kaart. Het mocht allemaal niet baten. De 1-1 bleef op het scorebord staan.

Scoreverloop Spakenburg - Rijnsburgse Boys: 1-1 (1-1)