Nederlands elftal op zijn Duits naar finaleronde Nations League

Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk juicht na zijn treffer
Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk juicht na zijn treffer © Orange Pictures
DEN HAAG - Nederland heeft door een raak schot van Virgil van Dijk in de negentigste minuut gelijkgespeeld tegen Duitsland. Dankzij het 2-2 gelijkspel gaat Oranje door naar de finales van de Nations League komende zomer in Portugal. Bij het Nederlands elftal speelde Moordrechter Memphis Depay de volledige wedstrijd mee.
Nederland ging met een 2-0 achterstand rusten. Na twintig minuten hadden Timo Werner en Leroy Sané al gescoord voor onze oosterburen.
In de 85ste minuut gaf Quincy Promes Nederland hoop met een bekeken schot. Vijf minuten later stelde aanvoerder Van Dijk het belangrijke punt veilig.
Komende zomer eindstrijd

Komende zomer strijdt Nederland samen met Portugal, Zwitserland en Engeland in de finaleronde van de Nations League. De beste van die vier landen mag zich de eerste winnaar van de Nations League noemen.