Katwijk wint van Lienden en vindt aansluiting met topploegen

Katwijk-speler Norair Mamedov
Katwijk-speler Norair Mamedov © Orange Pictures
KATWIJK - Door een 1-3 overwinning op FC Lienden heeft Katwijk de aansluiting met de topploegen in de tweede divisie weer gevonden. De doelpunten op de Betuwe werden gemaakt door Robbert Susan, Marciano Mengerink en Norair Mamedov.
Na een kwartier spelen keek Katwijk tegen een achterstand aan. Maurits de Baar scoorde voor Lienden. Zijn doelpunt werd nog voor rust onschadelijk gemaakt. Aanvoerder Susan scoorde tien minuten voor de pauze uit een strafschop. In de vier minuten na de gelijkmaker scoorden ook Mengerink en Mamedov voor de regerend kampioen.
AFC is door de overwinning van vandaag op Barendrecht soeverein koploper in de tweede divisie. Jong Sparta en IJsselmeervogels verloren echter punten waardoor Katwijk kon inlopen.
Scoreverloop FC Lienden - Katwijk 1-3 (1-3): 1-0 De Baar, 1-1 Susan, 1-2 Mengerink, 1-3 Mamedov