Eclatante zege voor Quick Boys; Noordwijk wint in Groningen

Noordwijk-speler Denzel James aan de bal.
Noordwijk-speler Denzel James aan de bal. © Orange Pictures
REGIO - Quick Boys en Noordwijk blijven in de derde divisie zaterdag nog ongeslagen. Op eigen veld boekte Quick Boys zaterdagmiddag een eclatante 6-0 zege op degradatiekandidaat Achilles '29. Noordwijk had op bezoek bij Jong FC Groningen wat meer moeite, maar de ploeg van Kees Zethof won wel, met 1-2.
Quick Boys ging wervelend van start tegen Achilles '29. Na een half uur spelen stond het door goals van Kay Tejan, Ivailo Staal en Ricardo Kuyvenhoven al 3-0. Het werd een makkelijke middag, waarin de ploeg van Erik Assink uiteindelijk uitliep naar 6-0 door goals van Kuyvenhoven, Bert Steltenpool en Jeffrey Ket.
Op bezoek bij Jong FC Groningen kwam Noordwijk vroeg op achterstand. Na een kwartier spelen viel de tegentreffer al, waarna het duel een tijd stillag na een blessurebehandeling bij Jong FC Groningen. Vlak voor rust kreeg Thomas Reynaers de kans op de gelijkmaker, maar hij zag zijn strafschop gestopt worden door de doelman van de Groningse beloften.
Na rust slaagden Tjeerd Westdijk en Brayen Bröcker er wel in te scoren voor Noordwijk.
Scoreverloop Quick Boys - Achilles 6-0 (3-0): 1-0 Tejan (strafschop), 2-0 Staal, 3-0 Kuyvenhoven, 4-0 Kuyvenhoven, 5-0 Steltenpool, 6-0 Ket
Scoreverloop Jong FC Groningen - Noordwijk 1-2 (1-0): 1-0 Dallinga, 1-1 Westdijk, 1-2 Bröcker