Westlandia en HBS verliezen spectaculaire duels met één doelpunt verschil

Bakker (Quick '20) pakt een bal van Westlandia-spits Serbony
Bakker (Quick '20) pakt een bal van Westlandia-spits Serbony © Orange Pictures
DEN HAAG - Westlandia heeft in eigen huis met 3-4 verloren van Quick ’20. Melvin Degenaar maakte een kwartier voor tijd de winnende treffer voor de ploeg uit Oldenzaal. HBS ging op bezoek bij UNA met 2-1 onderuit. In de 88ste minuut stonden de Hagenaars nog met 0-1 voor.
Een halve minuut na het eerste fluitsignaal stond Westlandia al op voorsprong, door een doelpunt van Can Memisoglu. Zeven minuten later schoot Adnan Bajic de 2-0 op het scorebord. Die voorsprong werd binnen tien minuten ongedaan gemaakt door twee doelpunten van Degenaar.
Westlandia-spits Giovally Serbony zorgde vlak voor rust ervoor dat de Naaldwijkers met een voorsprong aan de thee gingen. Na rust scoorde alleen Quick ’20 nog. Door twee doelpunten gingen de drie punten mee naar Overijssel. Een eigen doelpunt van Serbony en de derde treffer van Degenaar zorgden uiteindelijk voor een overwinning voor de ploeg uit Oldenzaal.

Overwinning uit handen gegeven

HBS heeft op bezoek bij UNA in de slotminuten een overwinning uit handen gegeven. De Haagse ploeg kwam na tien minuten voetballen in het Brabantse Zeelst op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Tidde Tromp.
Vlak voor rust kreeg HBS-speler Thomas van Waesberge rood waardoor de mannen van Marcel Koning een helft met tien man moesten spelen. Dit ging goed tot de 88e minuut. Toen moest de Haagse equipe twee doelpunten incasseren en ging de ploeg alsnog de bietenbrug op.
Scoreverloop Westlandia – Quick ’20: 3-4 (3-2)
  • 1-0 Memisoglu