Winactie: Schaats met je hele klas in de Uithof!

Schaatsen in de Uithof
Schaatsen in de Uithof © ANP
DEN HAAG - Ben je een juf met een hele leuke klas? Of juist een leerling en wil je jouw klasgenootjes en meester verrassen? Goed nieuws: Radio West-presentator Bas Muijs geeft volgende week in zijn programma complete schooluitjes weg. Je kan met jouw hele klas gaan schaatsen in De Uithof in Den Haag.
Het enige wat je er voor hoeft te doen is een mail sturen naar schaatsen@omroepwest.nl, met de uitleg waarom jouw klas dit uitje verdient. En misschien belt Bas jou wel in zijn programma om je te verrassen. Lees hier wat de spelregels zijn.
De eerste klas die Bas gelukkig maakte, is de klas van juf Marjolein van school De Populier in Boskoop. De juf verdiende met haar klas een uitje, omdat ze al bijna twee maanden is gestopt met roken.

Gulste Zender

In december is Omroep West de Gulste Zender van Zuid-Holland. Op Radio West maak je elke dag kans op prachtige prijzen. Dus: zet de radio aan op 89.3 FM en sla je slag!
Onze kerstmannen en –vrouw Bas, Patrick, Sjaak, Margriet en Tjeerd geven kerstbomen, theaterkaarten, etentjes en nog veel meer prachtige prijzen weg!