SJC wint degradatiekraker en neemt afstand van de laatste plaatsen

NOORDWIJK - SJC heeft het degradatieduel met Eemdijk ietwat fortuinlijk gewonnen. De ploeg van Sjaak Polak zegevierde met 2-3 in de provincie Utrecht. De Noordwijkers stijgen door de overwinning naar de dertiende plaats en nemen langzaam afscheid van de nacompetitieplekken.
Tom Duindam was met twee doelpunten belangrijk voor Sint Jeroens Combinatie. Hij scoorde na drie minuten de 1-0 en na zeventig minuten de 2-1 voor de zwart-witte formatie. Vijf minuten voor tijd gooide Youssef el Baouchi het duel op slot.
Bij een 1-1 stand kreeg Eemdijk een strafschop.  Bjorn Haggerty stopte de inzet van Yannick Bouw en hield zijn ploeg in de wedstrijd. Bouw scoorde vlak voor tijd nog wel de 2-3. Sjaak Polak en zijn mannen overleefden vervolgens het slotoffensief van de Utrechters en pakten de drie begeerde punten.
Scoreverloop Eemdijk - SJC: 1-1 (2-3)