Noordwijk en Quick Boys blijven ongeslagen na tamme topper

REGIO - Noordwijk en Quick Boys hebben met 1-1 gelijkgespeeld in een gezapig duel. Hoewel het duel het predicaat topper kreeg, imponeerden beide koplopers in de derde divisie amper. De ploegen zijn allebei nog wel ongeslagen in de derde divisie en voeren samen de ranglijst aan met 32 punten.
Noordwijk was de betere ploeg in de eerste helft. Na ongeveer een half uur spelen kwamen de mannen van Kees Zethof dan ook terecht op voorsprong. Nick van Staveren schreef de openingstreffer op zijn naam.
Hij en zijn ploeggenoten konden maar een kleine tien minuten genieten van de 1-0 stand. Het was namelijk Dennis Kaars die de ploegen naast elkaar zette. De 1-1 van de oud-prof was tevens de rust- en eindstand.

Rommelig begin tweede helft

De tweede helft begon rommelig en beide ploegen kwamen maar sporadisch aan aanvallen toe. Het laatste kwartier ontbrandde de kraker alsnog. Met name Kaars liet een aantal kansen onbenut.
Sander Bosma (Noordwijk) kreeg drie minuten voor tijd zijn tweede gele kaart en kon gaan douchen. Zijn ploeggenoot Denzel James miste twee minuten later nog een enorme kans. Het was de laatste van het duel. Na 93 minuten maakte scheidsrechter Daan Schaper een einde aan de derby.

DVS '33 wint wél

Beide ploegen gaan met 32 punten aan kop in de derde divisie op zaterdag. Het doelsaldo van de Noordwijkers (46-18) is net iets beter dan dat van de Katwijkers (40-14). Doordat DVS '33 met 2-0 van de Ajax-amateurs won, is het verschil tussen de twee leiders en de nummer drie nog maar vier punten.
Scoreverloop Noordwijk - Quick Boys 1-1 (1-1)
  • 1-0 Van Staveren