Grote zoekactie naar vermist meisje (14) dat niet op school aankwam

Politiehelikopter.
Politiehelikopter. © John van der Tol
NAALDWIJK - De politie is op zoek naar een vermist meisje van 14 jaar oud uit Poeldijk. Ze kwam dinsdagochtend niet aan op haar school aan de Professor Holwerdalaan in Naaldwijk. De politie maakt zich zorgen, zegt een woordvoerder.
Het meisje zou 's ochtends vanuit haar ouderlijk huis in Poeldijk naar het ISW Hoogeland vertrokken zijn. Maar ze kwam daar niet aan. De politie heeft geen idee waar ze is. Er wordt al een paar uur gezocht en daarbij werd ook een politiehelikopter ingezet. Ook kijken alle politieauto's in de buurt naar haar uit, zegt een woordvoerder.
Het gaat om een blank meisje van ongeveer 1 meter 60 met een normaal postuur. Ze heeft lang blond haar en draagt een zwarte spijkerbroek en een kort zwart jasje. Daaronder draagt ze een lichtblauwe trui. Het meisje heeft roze 'Superstar' schoenen aan.

Schooldirecteur: we leven ontzettend mee

Directeur Versloot van de school wil weinig tegenover Omroep West kwijt over de vermissing van zijn leerlingen. 'We hebben goed contact met de politie en de ouders. We hopen van harte dat ze hun kind terug krijgen. We leven ontzettend mee hier', laat hij weten.
De klasgenootjes van het meisje zijn door de school geïnformeerd over de vermissing. 'Er is ook een aantal vriendinnen dat zich zorgen maakt, natuurlijk. Dat houdt ons wel bezig en daar hebben we ook aandacht voor', aldus Versloot.