Brandweer krijgt bedankjes voor optreden tijdens vreugdevuren: 'Doet ons goed!'

DEN HAAG - De vonkenregen tijdens de jaarwisseling heeft er bij veel Scheveningers behoorlijk ingehakt. Maar er zijn bij dezelfde mensen die nacht ook goede dingen bijgebleven, onder andere het optreden van de brandweer. En daar worden de hulpverleners op bijzondere manieren voor bedankt, laat een brandweerman op Twitter weten.

'De Scheveningers laten hun dank vaak blijken en ook nu weten ze ons weer te vinden. Fijn dat we er kunnen zijn voor de burgers. Het is ons werk maar dit doet ons goed!', schrijft brandweerman Marinus zijn Twitter-account. Bij zijn tweet zitten twee foto's: van een taart die het korps heeft gekregen en een tekening met daarbij een tekstje waarin de brandweer wordt bedankt.

Tijdens oud en nieuw ging het helemaal mis bij één van de Scheveningse vreugdevuren. Met een westenwind werden vonken en asdeeltjes landinwaarts geblazen. Veel huizen, auto's en fietsen liepen flinke schade op. De gemeente Den Haag heeft donderdag laten weten dat ze graag filmpjes ontvangt voor het onderzoek naar de vonkenregen.

LEES OOK: Dossier 'Vonkenregen vreugdevuur Scheveningen'

Deel dit artikel: