Rijnsburg-aanwinst Zeldenrust: 'Ik hoop snel te kunnen laten zien wat ik in huis heb'

RIJNSBURG - Afgelopen zaterdag in de wedstrijd Rijnsburgse Boys - GVVV maakte winteraankoop Jeroen Meefout zijn debuut in de basiself van Rijnsburg. Maar deze week kwam er nog een aanvallende versterking. Furhgill Zeldenrust werd met onmiddellijke ingang overgenomen van Helmond Sport.

'Eigenlijk is het best wel snel gegaan. Ik liep al tijdje rond met idee om stapje terug te doen bij Helmond en me wat meer op mijn maatschappelijke carrière te richten. Daarna is het balletje snel gaan rollen en nu sta ik hier', licht Zeldenrust toe.

In de winterstop kreeg de 29-jarige aanvaller te horen dat hij niet meer past in de plannen bij Helmond Sport. De wedstrijden kort voor de winterstop moest hij al regelmatig vanaf de bank bekijken en hem werd duidelijk gemaakt dat hij kon vertrekken.

Vrienden

De keuze voor Rijnsburgse Boys was geen al te moeilijke voor Zeldenrust. 'Ik ken de club al een vrij lang. Vroeger heb ik ook wel eens tegen ze gespeeld. Bovendien heb ik hier wat vrienden voetballen zoals Joel Tillema, Jordy Strooker en Masies Artien. En het is natuurlijk altijd leuk om met wat bekenden te spelen.'

Zeldenrust is topfit, maar moet nog even wachten op zijn debuut bij Rijnsburgse Boys omdat hij nog niet speelgerechtigd is. 'Ik ben er klaar voor, en hoop snel te kunnen laten zien wat ik in huis heb.'

LEES OOK: Sjaak Polak ziek van niet toelaten tot cursus coach betaald voetbal: 'Moet harder knokken'

Deel dit artikel: