Spruijt en Knol laten 'De Uien' weer lachen

Rijnsburgse Boys-speler Furhgill Zeldenrust
Rijnsburgse Boys-speler Furhgill Zeldenrust © Orange Pictures
RIJNSBURG - Rijnsburgse Boys heeft in eigen huis met 3-2 gewonnen van Jong Almere City. Drie minuten voor tijd stond het nog 2-1 voor de gasten uit Flevoland. Dankzij doelpunten van Jeroen Spruijt en Edo Knol trokken ‘de Uien’ alsnog aan het langste eind.
Rijnsburgse Boys was de eerste helft het sterkst, maar moest toch rusten met een achterstand. Jefrrey Jongeneelen bracht de ploeg uit de Bollenstreek nog wel op 1-0.  Twee tegenaanvallen en defensief geschutter zorgden voor een voorsprong voor de ploeg uit Almere.
Na rust was met name nieuwkomer Furhgill Zeldenrust gevaarlijk voor Rijnsburg. De buitenspeler gooide enkele prima voorzetten voor het vijandelijke doel, maar zag zijn ploeggenoten missen. In de laatste drie minuten werd er uiteindelijk dan toch gescoord uit zijn voorzetten en pakte Rijnsburg de volle buit. De ploeg van Wilfred van Leeuwen heeft in de drie wedstrijden na de winterstop zeven punten verzameld.

Scoreverloop Rijnsburgse Boys – Jong Almere City: 3-2 (1-2)
  • 1-0 Jongeneelen
  • 1-1 Goselink
  • 1-2 Bergkamp