David Verweij schiet Lisse naar overwinning, zijn oude ploeg SJC verliest

REGIO - David Verweij bezorgde met een treffer in blessuretijd FC Lisse de overwinning op Odin ‘59. De verdediger schoot een afgeslagen bal raak en bepaalde zo de eindstand op 2-1. Zijn oude ploeg SJC verloor met 3-2 van Harkemase Boys. De mannen van Sjaak Polak stonden halverwege de eerste helft met 2-0 voor.
FC Lisse keek in Heemskerk na drie minuten al tegen een 1-0 achterstand aan. Pas zestig minuten later werd de stand weer gelijkgetrokken door de geelblauwen. Ayoub Ait Afkir draaide knap vrij en schoot raak. In de slotfase was het woord aan David Verweij die de winnende binnenschoot.
SJC beleefde een droomstart tegen Harkemase Boys. Na 25 minuten spelen stond er 2-0 op het scorebord. Door een Friese treffer was 2-1 de ruststand. Na rust scoorde Harkema nog twee maal waardoor de ploeg drie punten meeneemt naar Friesland.
Scoreverloop: Odin ’59 – FC Lisse 1-2 (1-0)
  • 1-0 El Mahdi
  • 1-1 Ait Afkir