Bewoners drie huizen Jan van der Heijdenstraat over paar dagen terug

DEN HAAG - De bewoners van drie huizen aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag kunnen waarschijnlijk over een aantal dagen terug naar huis. Dit weekend wordt gestart met het stutten van de muren. Bewoners van zes huizen direct links en rechts van de gesloopte woningen kunnen voorlopig nog niet naar huis. Dat meldt de gemeente Den Haag.

Afgelopen zondag werden drie woningen aan de Jan van der Heijdenstraat compleet verwoest door een gasexplosie. Bij de explosie vielen tien gewonden. De 28-jarige Sharwin Ramgolam lag urenlang onder het puin. Hij is afgelopen week twee keer geopereerd. Ook zijn ouders raakten gewond.

De politie is klaar met het onderzoek in alle huizen. Er wordt nu nader onderzoek gedaan naar de oorzaak van de explosie. Donderdagmiddag werden leidingen opgegraven. De politie kon niet bevestigen of het om gasleidingen ging.


Lees alles over de explosie in de Jan van der Heijdenstraat in ons dossier.

Er zijn nog veel vragen over wat er is gebeurd aan de Jan van der Heijdenstraat. Loop jij met een vraag rond en wil je graag dat er een deskundig antwoord op komt? Stel je vraag dan aan Omroep West, zodat wij er mee aan de slag kunnen. Vul hieronder je gegevens in of doe dat hier via de app.


Meer over dit onderwerp:
EXPLOSIE JAN VAN DER HEIJDENSTRAAT DEN HAAG
Deel dit artikel: