Rijnsburgse Boys pakt één punt op bezoek bij Sefa Kurt

Sefa Kurt (Excelsior Maassluis en Jeroen Meefout (Rijnsburgse Boys) in duel
Sefa Kurt (Excelsior Maassluis en Jeroen Meefout (Rijnsburgse Boys) in duel © Orange Pictures
RIJNSBURG - Rijnsburgse Boys heeft op bezoek bij Excelsior Maassluis met 1-1 gelijkgespeeld. Sefa Kurt stond centraal in het duel. De verdediger heeft een contract getekend waarin staat dat hij vanaf volgend seizoen voor ‘de Uien’ zal spelen. In de winterstop is hij tot inkeer gekomen en nu wil hij bij de formatie uit Maassluis blijven.
De supporters van Rijnsburgse Boys waren duidelijk. Met een spandoek maakten ze kenbaar dat Kurt van hun komende zomer niet naar de Middelmors hoeft te komen. In een eerder stadium sprak Rijnsburgse Boys-trainer ook duidelijke woorden: 'Je bent niet seniel als je tekent.'
Kurt stond zelf op het veld en zag dat het duel de eerste helft saai was. Er gebeurde weinig op het sportpark aan de Lavendelstraat in Maassluis. De brilstrand na 45 minuten was dan ook logisch.

Levendiger duel

De tweede helft werd het duel levendiger. Na zeventig minuten maakte Daan Smith de 1-0 voor de thuisploeg. Tien minuten later trok Joel Tillema de stand gelijk en bepaalde de eindstand op 1-1.
Door het gelijkspel verspeelde Excelsior Maassluis voor het eerst na de winterstop punten. Rijnsburgse Boys verloor ook nog niet de tweede seizoenshelft. De mannen van Wilfred van Leeuwen wonnen twee keer en speelde twee keer gelijk.

Scoreverloop Excelsior Maassluis – Rijnsburgse Boys: 1-1 (0-0)