Puntendeling voor Scheveningen en Hardenberg na heerlijke wedstrijd

DEN HAAG - Scheveningen heeft met 3-3 gelijkgespeeld tegen HHC Hardenberg. Na een snelle 2-0 voorsprong voor de Schollekoppen, kwam de ploeg uit Overijssel terug in de wedstrijd. De mannen van John Blok keken zelf tegen een 3-2 achterstand aan. Die werd teniet gedaan door een treffer van Mitchell de Vlugt die de eindstand op 3-3 bepaalde.
De man van de eerste tien minuten was Brandon Robinson. De aanvaller maakte in het begin van de wedstrijd zijn vijfde en zesde treffer van het seizoen. Door de snelle 2-0 voorsprong leek de wedstrijd al vroeg in de tas voor de thuisploeg.
Daar dacht Hardenberg-speler Rob van der Leij anders over. Vijf minuten voor rust schoot hij de aansluitingstreffer voor de ploeg uit het oosten van het land op het bord. Met 2-1 werd de rust bereikt.

'Publiek de winnaar'

Waar Scheveningen de eerste helft snel scoorde, deed Hardenberg dat de tweede helft. Door doelpunten van Rick Hemmink en wederom Rob van der Leij nam de in het zwart gehulde formatie een voorsprong.
Die voorsprong verdedigde de ploeg welgeteld één minuut. Toen schoot Mitchell de Vlugt de 3-3 eindstand op het scorebord. Scheveningen-trainer Blok beschreef de wedstrijd uiteindlijk met een cliche: 'Wij allebei een punt, maar het publiek de grote winnaar.'
Scoreverloop Scheveningen - HHC Hardenberg 3-3 (2-1)
  • 1-0 Robinson
  • 2-0 Robinson
  • 2-1 Van der Leij