SJC maakt spectaculaire comeback, Westlandia pakt drie punten

Youssef el Baouchi van SJC haalt uit, Don Wormgoor probeert het schot te stoppen © Orange Pictures
REGIO - SJC heeft na een 3-0 achterstand, met 3-3 gelijkgespeeld op bezoek bij DOVO. Abbas al Tamimy, Youssef el Baouchi en Rick van Dijk maakten de Noordwijkse doelpunten. Zondagclub Westlandia mocht op zaterdag aantreden tegen het Limburgse EVV. De Naaldwijkers wonnen met 0-2.
Sjaak Polak zal flink gescholden hebben toen hij in de rust naar het scorebord keek in Veenendaal. Er stond 3-0 op en een afgang zoals tijdens de eerste ontmoeting in Noordwijk (1-8) hing in de lucht. De mannen van Sint Jeroens Combinatie rechtten de tweede helft de rug en sleepten een gelijkspel uit het vuur.
Westlandia klimt weer een paar plekken op de ranglijst in de derde divisie zondag. Zodoende nemen de Naalwijkers langzaam afscheid van de degradatiezone. Zaterdag waren doelpunten van Giovialli Serbony en Jedsel Markes voldoende voor de drie punten.
Scoreverloop DOVO – SJC 3-3 (3-0)