Man steekt mensen neer op straat in Den Haag

Slachtoffer steekpartij Van Alkemadelaan naar ziekenhuis gebracht
Slachtoffer steekpartij Van Alkemadelaan naar ziekenhuis gebracht © Nicky Pronk (Regio 15
DEN HAAG - Een man heeft woensdagavond op straat in Den Haag twee mensen neergestoken. Aan de Van Alkemadelaan werd rond 19.15 uur een 17-jarige jongen in zijn arm is gestoken. Een kwartier later werd in de buurt een hardloper meerdere keren gestoken. De politie vermoedt dat het om dezelfde dader gaat en is naar hem op zoek.
Het eerste slachtoffer stond woensdagavond met zijn fiets ter hoogte van hockeyvereniging Klein Zwitserland toen een man zijn band lek wilde steken. Toen het slachtoffer hier wat van zei werd hij in zijn arm gestoken. Hij moest naar het ziekenhuis. De dader ging ervandoor.
Rond 19.30 uur was het weer raak. In de De Mildestraat werd een hardloper neergestoken. De politie denkt dat de steekpartijen met elkaar te maken hebben, maar kon nog niets zeggen over de identiteit en aard van de verwondingen van de hardloper.

Signalement

De politie is dringend op zoek naar de dader en heeft zijn signalement verspreid. Het gaat om een blanke man van 28 á 29 jaar. Hij heeft een stevig postuur, is zo'n 1,87 meter lang en droeg een driekwart broek en kisten. Daarnaast heeft hij een sterk Engels accent. De politie raadt aan om indien hij wordt gesignaleerd afstand te houden en 112 te bellen.