VVSB boekt tweede overwinning in competitie, Rijnsburgse Boys wint ook

VVSB-spits Frank Tervoert heeft zijn tweede van de middag gemaakt
VVSB-spits Frank Tervoert heeft zijn tweede van de middag gemaakt © Orange Pictures
REGIO - VVSB heeft zijn tweede overwinning in de tweede divisie binnen. Op bezoek bij HHC Hardenberg wonnen de Noordwijkerhouters met maar liefst 2-5. Ook Rijnsburgse Boys proefde het zoet van de overwinning. De mannen van Wilfred van Leeuwen wonnen met 3-0 van Jong Sparta.
Binnen acht minuten stond VVSB al met 2-0 voor in Hardenberg. Lulinho Martins en Tommy Bekooij schoten raak. Dit was tevens de ruststand.
De tweede helft scoorde Bekooij de 3-0 voor de Noordwijkerhouters. Ook winteraankoop Frank Tervoert liet zich horen in het tweede bedrijf. De spits knalde de vierde en vijfde treffer van de ploeg van Eric Meijers tegen de touwen. Tussendoor scoorde Hardenberg nog wel twee keer.

Tillema

Rijnsburgse Boys had op de eigen Middelmors een makkelijk middagje tegen de talenten van Sparta. Na een 1-0 ruststand door een treffer van Jeroen Meefout was het de tweede helft aan Joel Tillema. De veelscorende speler zorgde in de 49e minuut dat de punten in de tas waren voor 'de Uien'. Furhgill Zeldenrust zette uiteindelijk de 3-0 eindstand op het scorebord.
Scoreverloop HHC Hardenberg - VVSB: 0-2 (2-5)