SJC boekt overwinning op Achilles '29 en zit in niemandsland

SJC juicht na een treffer
SJC juicht na een treffer © Orange Pictures
NOORDWIJK - Door een 4-2 overwinning op Achilles ’29 heeft SJC drie punten bijgeschreven. De club van Sjaak Polak staat nu op twintig punten na 21 duels. Daarmee staat Sint Jeroens Combinatie in een soort niemandsland. Op de dertiende plek staat VVOG met 25 punten, op de vijftiende plaats staat de tegenstander van zaterdag Achilles '29 met elf punten.
SJC begon enorm sterk aan het treffen met de Gelderse ploeg. Rick van Dijk, die sowieso de afgelopen weken op dreef is, maakte na vijf minuten de 1-0. Zijn teamgenoot Tom Duindam maakte halverwege de eerste helft de 2-0.
De tweede helft kwam Achilles terug in de wedstrijd via een aansluitingstreffer. Maar Mark Turk zorgde een kwartier voor tijd voor een verschil van twee doelpunten. In de laatste tien minuten scoorden beide ploegen ieder nog een keer.
De 4-2 eindstand leverde drie punten op en meer afstand tot de gevaarlijke zestiende nacompetitieplaats.
Scoreverloop SJC - Achilles '29: 4-2 (2-0)
  • 1-0 Van Dijk