Davina Michelle scoort weer: zangeres wint Edison

Davina Michelle wint Edison Pop award
Davina Michelle wint Edison Pop award © ANP
NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL - Davina Michelle heeft maandagavond een Edison Pop award gewonnen. De zangeres uit Nieuwerkerk aan den IJssel ging er vandoor met de prijs voor beste nieuwkomer.
Davina domineert sinds vorig jaar de hitlijsten met het nummer Duurt te lang, een cover van Glen Faria. Ze zong dat nummer voor het eerst in het programma Beste Zangers. Sindsdien werd het een nummer 1-hit, was het de hoogste binnenkomer in de Top 2000 en kreeg Davina een gouden plaat.
Een flinke doorbraak dus voor Davina Michelle. En voor die doorbraak won ze vanavond een Edison. Andere genomineerden waren Pip Blom en EUT. De popprijzen werden uitgereikt in de Gashouder op de Westergasfabriek in Amsterdam.

Nog meer prijzen

Het regent de laatste tijd prijzen voor Davina Michelle. Vorige week viel de zangeres al in de prijzen bij de 100% NL Awards. Daar won ze Talent van het jaar en Hit van het jaar.
Begin januari kreeg Michelle ook al de prijs voor Muziekmoment van het jaar van de radiozender. Dat was voor haar optreden in het programma 'De Beste Zangers van Nederland'.