Beugelsdijk terug in de basis, Hooi vervanger van Lorenzen

DEN HAAG - ADO Den Haag-trainer Fons Groenendijk wisselt zijn basisopstelling tegen PEC Zwolle op twee plaatsen. Tom Beugelsdijk keert terug na een schorsing en Elson Hooi krijgt hoogstwaarschijnlijk het vertrouwen om als linksbuiten te starten. Melvyn Lorenzen verkast daardoor naar de bank. Op de afsluitende persconferentie wilde Groenendijk niet vooruit lopen op zijn keuze. 'Of ik iets anders ga proberen op de linksbuitenpositie? Misschien. De spelers weten de opstelling nog niet', aldus de trainer.

Vermoedelijke opstelling:

ADO Den Haag start vrijdagavond met het centrale duo Tom Beugelsdijk en Wilfried Kanon. Beugelsdijk keert terug in de basis na een schorsing. Verder zal Elson Hooi als linksbuiten starten. Hij vervangt daarmee Melvyn Lorenzen.
Uitgelicht:
De laatste keer dat ADO in eigen huis tegen PEC Zwolle speelde werd een ruime zege voor de Haagse ploeg. In de laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2017 werd met 4-0 gewonnen van PEC.
Tekst gaat verder onder video.
Volg ADO Den Haag – PEC Zwolle live
De wedstrijd tussen ADO Den Haag en PEC Zwolle is vrijdagavond live te volgen op 89.3 FM Radio West. Verslaggever Jim van der Deijl en co-commentator Bas Muijs verzorgen het wedstrijdverslag. Ook via Twitter, Facebook en Instagram blijf je op de hoogte.